Flow

FLOW - ETT FORUM FÖR INSPIRATION/dsc01253.jpg

Flow startades i Vadstena i mars 2016 och utvecklades till det virituell kulturhus som idag kallas Luftslottet. En paraplyorganism för fria kulturaktörer. Se LUFTSLOTTET !!!

Flow- En möjlighet att som konstutövare få "dela" med andara kreativa själar. Håller återkommande träffar på olika platser för inspiration och kreativitet.

IDÉ:
En mötesplats för verksamma inom kulturella områden. Tanken är att fria aktörer genom detta kulturkollektiv ska mötas regelbundet och inspirera varandra, diskutera processer, hinder och glöd, inspirera, stöttar och tipsa varandra.

Min tanke är att tyngden ska ligga på scenkonst och performance art vilket är mycket brett, det kan lika gärna vara att dela med sig av text, musik, måleri, flashmobs, installationer, ljuskonst, ljudkonst och andra konstuttryck. Allt beror på vad personerna som är med behöver och vill göra kollektivet till. Till att börja med är tanken att vi ska skapa en mötesplats för konstnärer så man slipper arbeta enbart i sin ensamhet.

Att jobba som kulturutövare kan ibland vara ensamt och kännas motigt. Vissa perioder är man i ett flow andra perioder känns det som att allt står stilla. I flowet kan man behöva ögon utifrån som ger synpunkter på ens arbete och i perioder av stiltje kan man behöva få inspiration eller stöttning.

Driver du ett projekt, söker finansiärer, bygger, skriver, spelar, jobbar fram en föreställning eller ett projekt av någon form? Kom och dela med dig, testa ditt material på oss andra och få nya idéer. Att sätta ord på vad man gör inför andra kan vara mycket nyttigt för att ta sig själv på allvar.

Tillsammans skapar vi en plattform, ett öppet kulturkollektiv med bred grund för inspiration och för att ha kul tillsammans.

Har du lust att vara med?
KOM!